Vikzenica potpisivanje
Potpisan ugovor o implementaciju Poslovnog informacionog sistema (PIS) Infosys u JP “Vodovod i Kanalizacija” d.o.o. Zenica
22. novembra 2018. godine u Zenici potpisan je ugovor o implementaciji PIS Infosys - a u JP “Vodovod i Kanalizacija” d.o.o. Zenica. Nabavka se finansira iz budžeta konsultantskog konzorcija „iC Consulenten ZT GmbH iz Beča, Sachsen Wasser GmbH Lajpci...
Više
Vms
2018.4.90.2 – Komunalne usluge – Preuzimanje očitanja sa VMS uređaja
Pojednostavljen je način preuzimanja očitanja iz datoteke koju kreiraju VMS uređaji. Za detaljnije informacije preuzmite datoteku iz priloga.
Više
Uplate racuni
2018.4.90.1 – Komunalne usluge – Uplate i povezivanja računa
Aplikacija Obračun Komunalnih Usluga, odnosno forme gotovinskih, virmanskih, uplata po utuženju (gotovinskih i virmanskih), nadograđene su novim informacijama i mogućnostima povezivanja trenutne uplate i već izdatnih računa.
Više
Statusi
2018.2.85 – Komunalne usluge - novi statusi lokacija
Osnovni podaci o partnerima i njihovim lokacijama, Status lokacije potrošača, proširen je sa novim oznakama. Za detaljne informacije preuzmite dokument iz članka.
Više
Vodsisv
2018.2.86 – Komunalne usluge –promet po vodovodnom sistemu sa izostavljenim dijelom vodovodnog sistema
Nadogradnja se ogleda u tome što je na formi dodana kontrola za odabir dijela vodovodnog sistema koji želimo izostaviti iz dohvata.
Više
Baylan
2018.1.84 – Komunalne usluge – Import podataka očitanja proizvođača Baylan
Nova nadogradnja aplikacije obračuna komunalnih usluga, omogućuje uvoz podataka sa vodomjera proizvođača Baylan, koji su preuzeti radijskim očitavanjem kroz MS Excel datoteku.
Više